algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Trotters for Sale

1: Algemeen
Trotters for sale is een werknaam van Dilling Design, gevestigd te Zwanebloem 1, 1724 XX Oudkarspel. Dilling Design staat als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 56141378.

Deze voorwaarden zijn van toepassingen op de relatie tussen Dilling Design, de aanbieder van advertenties en de koper van paarden uit de op de website www.trottersforsale.com aangeboden paarden.

Dilling Design treedt onder de werknaam Trotters for sale uitsluitend op als intermediair m.b.t. advertenties van derden (de aanbieders) en heeft geen belangen in en/of bemoeienis met de op haar website www.trottersforsale.com aangeboden paarden. Indien anders wordt dit expliciet in de betreffende advertentie aangegeven.

Dienstverlening
Trotters for sale plaats advertenties op haar website conform specificaties van de aanbieder van de advertenties. Indien gewenst zal Trotters for sale uw advertentie aanvullen danwel verbeteren. Dit geldt ook indien de informatie in de aangeleverde advertentie onjuist, misleidend of onvoldoende blijkt. De verantwoordelijk voor de inhoud van een advertentie ligt ten allen tijde bij aanbieder van de betreffende advertentie.

Trotters for sale plaatst advertenties, tenzij anders overeengekomen, uiterlijk binnen 12 uur na ontvangst van de betaling van de desbetreffende advertentie. In bepaalde periodes van een kalenderjaar geldt een aangepast plaatsingstijd. Dit wordt vooraf op de aanmeldingspagina van de website www.trottersforsale.com aangegeven.

De geldigheidsduur, de termijn waarop een advertentie op de website www.trottersforsale.com geplaatst blijft is 2 maanden. Indien Trotters for sale besluit de advertentie langer te laten staan kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Advertenties die voortkomen uit een bundel hebben een geldigheidsduur zoals in de betreffende bundel overeengekomen.

Advertenties worden binnen de geldigheidsperiode uitsluitend op verzoek van de aanbieder verwijderd.

3: Aansprakelijkheid
Trotters for sale is niet aansprakelijk voor gevolgen, in welke vorm dan ook ,die voortvloeien uit de inhoud van de op haar website geplaatste advertenties.

Trotters for sale is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud van de op haar website geplaatste advertenties. Trotters for sale zal alles binnen haar mogelijkheden doen om de inhoud van advertenties zo juist mogelijk, doch tenminste naar wetenschap van Trotters for sale, te controleren op onjuistheden. De aanbieder van een advertentie blijft echter ten allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud van een advertentie.

Trotters for sale is niet verantwoordelijk voor gebreken dan wel verborgen gebreken van de op haar website aangeboden paarden. Tevens aanvaardt Trotters geen enkele andere aansprakelijkheid met betrekking tot de paarden die middels advertenties op haar website worden aangeboden.

Trotters for sale aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot het geheel of gedeeltelijk achterwege blijven van betaling van koper dan wel tussenpersoon/intermediair aan verkoper van de via haar website verkochte paarden.

4: Betaling
Trotters for sale plaatst, tenzij anders overeengekomen, advertenties eerst na ontvangst van de volledige betaling van de voor een advertentie of advertentiebundel verschuldigde bedragen. Deel betalingen zijn niet mogelijk.

Indien onderling tussen Trotters for sale en de aanbieder een afwijkende betalingstermijn is afgesproken en de aanbieder voldoet niet aan de afgesproken termijn behoudt Trotters for sale zich het recht voor om de betreffende advertentie(s) op te schorsten totdat (volledige) betaling van de overeengekomen termijnen heeft plaatsgevonden. Deze opschorting ontslaat de aanbieder niet van de plicht tot betaling van de overeengekomen termijn.

Indien betaling van een overeengekomen termijn achterwege blijft ontvangt de aanbieder 8 dagen na datum overeenkomst een eerste herinnering met opdracht tot directe betaling van het openstaande bedrag. Indien betaling daarna alsnog achterwege blijft volgt 5 dagen na dagtekening van de herinnering een eerste aanmaning met opdracht tot directe betaling. De kosten van deze aanmaning bedragen 20,00 euro (exclusief BTW).

Indien aan de eerste aanmaning niet is voldaan volgt een tweede aanmaning. Deze wordt binnen vijf dagen na dagtekening van de eerste aanmaning aan de aanbieder aangetekend verzonden. De kosten van deze tweede aanmaning bedragen 50,00 (exclusief BTW).

Indien betaling van de tweede aanmaning alsnog uitblijft wordt de vordering per direct aan een door Trotters for sale aangewezen derde partij, ter incasso aangeboden!

5: Overige zaken
Trotters for sale verplicht zich al het mogelijke in het werk te stellen voor een veilig gebruik van haar website.

Trotters for sale is niet aansprakelijk voor het niet bereikbaar zijn van haar website als gevolg van technische storingen bij derden alsmede als gevolg van aanvallen van buitenaf in welke vorm dan ook.

Aan technische storingen kunnen door aanbieders en kopers geen rechten ontleend worden.

Trotters for sale verplicht zich, in het geval van technische storingen met een verwachte duur van langer dan 2 uur, aanbieders van de op het moment de betreffende storing geldige advertenties via e-mail schriftelijk op de hoogte te stellen.

Alle voordelen op een rijtje.

aanmelden

Met behulp van ons online aanmeldformulier kunt u uw paard eenvoudig bij ons aanmelden.

betalen

Na ontvangst van uw betaling plaatst Trotters for sale uw advertentie binnen uiterlijk 12 uur!

verkopen

Uw advertentie heeft direct een groot bereik waardoor u uw paard snel kunt verkopen!

De mogelijkheden van Trotters for sale.

Meld u aan voor onze mailservice!

Met onze e-mailservice bent u direct op de hoogte van alle nieuwe advertenties. Zodra er een nieuwe advertentie geplaatst is, ontvangt u direct een e-mail met alle details van de betreffende advertentie!